Architect aan tafel

Over Architect aan tafel


Direct advies

Direct resultaat

Ben je op zoek naar meer ruimte in je huidige woning, of barst je van de ideeën over een verbouwing maar heb je geen idee hoe het totaalplaatje er uit komt te zien? Dan is het tijd voor Architect aan tafel!

Architect aan tafel is een verfrissende brainstormsessie waarbij één van onze architecten je op weg helpt met jouw specifieke woonwensen. Na het gesprek ontvang je schetsen die je gegarandeerd op nieuwe ideeën zullen brengen. Misschien is er een kleine verbouwing nodig om die extra ruimte te creëren of is het slopen van één wand al genoeg om jouw droomkeuken te realiseren.

En daarna? De vervolgstappen zijn aan jou, maar uiteraard zijn we je graag van dienst bij het uitwerken van een concept of ontwerp.


Aan je eigen keukentafel

Aan uw eigen keukentafel

Vaak worden plannen voor een verbouwing of een verhuizing geboren aan de keukentafel. Al pratende kom je erachter dat jouw woonwensen veranderd zijn en het tijd is voor een nieuwe inrichting, een grotere woonkamer of een andere badkamer. Het zijn vaak deze momenten waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken.

Eén van de architecten van Architect aan tafel schuift graag bij je aan tafel om mee te denken over jouw woonplannen. In je eigen, vertrouwde omgeving en op een moment dat het je het beste uit komt. Heb je net een huis gekocht? Of ben je geïnteresseerd in een huis? Ook een bezichtiging ter plaatse behoort tot de mogelijkheden.

Tijdens het gesprek vertellen we je over de (on)mogelijkheden van de woning. De ideeën vertalen we in schetsen, zodat je een goed beeld van het eindresultaat krijgt.


Voor een vaste prijs

Architect aan tafel stapt af van lange trajecten of ingewikkelde contracten en biedt je de mogelijkheid om snel tot een concreet idee te komen. Het is een overzichtelijke dienst waarmee je op een voordelige manier gebruik kunt maken van de frisse kijk van een ervaren architect.

Voor de vaste prijs van € 395,- incl. BTW. komt één van onze architecten bij je langs om daar gezamenlijk over de verbouwplannen te sparren. Interieur of exterieur, renovatie of verduurzaming; jij bepaalt de koers!

€ 395,-

Materiaal- en reiskosten* zijn bij de prijs inbegrepen en worden niet nadien alsnog in rekening gebracht. Geen vervelende verrassingen achteraf, maar een vaste prijs zodat je weet waar je aan toe bent.
*binnen een straal van 30km rondom Rotterdam

Even geduld, de aanvraag wordt verzonden

Ja, ik wil meer informatie ontvangen over Architect aan tafel.

Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Of neem direct contact op