Architect aan tafel

Over Architect aan tafel


Direct resultaat

Direct resultaat

Heeft u een woonkamer die onmogelijk in te richten lijkt, of barst u van de ideeën over een verbouwing maar heeft u geen idee op welke manier het totaalplaatje er uit moet komen te zien? Dan is het tijd voor Architect aan tafel!

Architect aan tafel is een verfrissende brainstormsessie waarbij één van onze architecten u op weg helpt met uw specifieke woonwensen. Tijdens het gesprek worden er schetsen gemaakt die u gegarandeerd op nieuwe ideeën zullen brengen. Misschien is er een kleine verbouwing nodig om die extra slaapkamer te creëren of is het slopen van één wand al genoeg om uw droomkeuken te realiseren.

En daarna? De vervolgstappen zijn aan u, maar uiteraard zijn we u graag van dienst bij het uitwerken van een concept of ontwerp.


Aan uw eigen keukentafel

Aan uw eigen keukentafel

Vaak worden plannen voor een verbouwing of een verhuizing geboren aan de keukentafel. Al pratende komt u erachter dat uw woonwensen veranderd zijn en het tijd is voor een nieuwe inrichting, een grotere woonkamer of een andere badkamer. Het zijn vaak deze momenten waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken.

Eén van de architecten van Architect aan tafel schuift graag bij u aan tafel om mee te denken over uw woonplannen. In uw eigen, vertrouwde omgeving en op een moment dat het u het beste uit komt.

Tijdens een gesprek van ongeveer 2 a 3 uur zullen die ideeën en schetsen ter tafel komen die u verder op weg helpen met het realiseren van uw ideale leefomgeving!


Voor een vaste prijs

Architect aan tafel stapt af van lange trajecten of ingewikkelde contracten en biedt u de mogelijkheid om snel tot een concreet idee te komen. Het is een overzichtelijke dienst waarmee u op een voordelige manier gebruik kunt maken van de frisse kijk van een ervaren architect.

Voor de vaste prijs van € 195,- incl. BTW. komt één van onze architecten bij u thuis om daar gezamenlijk over uw (ver)bouwplannen te sparren. Interieur of exterieur, verbouwing of nieuwbouwwoning; u bepaalt de koers!

€ 195,-

Materiaal- en reiskosten zijn bij de prijs inbegrepen en worden niet nadien alsnog in rekening gebracht. Geen vervelende verrassingen achteraf, maar een vaste prijs zodat u weet waar u aan toe bent.